Adgangskrav

slide7
slide8
slide9

Kan du godt lide at dyrke motion? Har du lyst til at forbedre din kondi? Og kan du lide naturoplevelser?

Så kig ned til Fredericia Dame Roklub på Øster Strand (lige bag det gamle sygehus), adressen er Øster Voldgade 25.

Her kan du få en prøvetur for at se om det er noget for dig.

Roning er godt for krop og sjæl. Efter en rotur på vandet har man det godt i hele kroppen, fordi man får rørt det hele.

Mange læger anbefaler roning, da det er en motionsform, hvor du får dig rørt i hele kroppen.

Humøret er højt efter en rotur.

Optagelse af medlemmer, dels aktive, og støtte medlemmer, sker ved henvendelse til bestyrelsen.

Vi optager nye medlemmer i april  måned. Henvendelse om optagelse som aktiv medlem skal indeholde erklæring om svømmefærdighed (300m). Henvendelse til Bestyrelsen. Hvis du ikke er meget for at komme på vandet, kan du godt

blive medlem alligevel, men så er det kun roning på land i ergometre,

Aktive medlemmer kan optages fra det fyldte 15 år.

Kontingent for unge fra 15 - 18 år koster en sæson kr. 1.050,00.

Kontingent for øvrige aktive medlemmer  koster en sæson kr. 1.400,00. sæsonen er fra 1.april til 31.marts.

Motion 60+ alle over 60 kan deltage (både mænd og kvinder) Der roes mandag kl. 10-12 og torsdag kl. 9-12.

Kontingent er kr. 125,00 pr. måned. optagelse ved henvendelse til bestyrelen for 60+.

Støttemedlemmer er medlemmer, der ikke kommer ret meget i klubben, men støtter den økonomisk med et

kontingent fastsat af bestyrelsen. Det kan være personer der har en relation til klubben og som kan deltager i fester,

grillfest og andet. Alle kan blive støttemedlem, ved henvendelse til bestyrelsen.  For 2017 koster det kr. 100.00.

Vores klubhus ved Østerstrand, Østervoldgade 25. lige neden for det gamle Sygehus