slide1

Roning for aktive og 60+
Tirsdag og onsdag kl. 17.30 Aftenroning for aktive
Lørdag kl. 8.00 Morgenroning for aktive

I klubben findes der både af typerne to åres og fire åres motionsbåde og langtursbåde.

Når du bliver Aktiv medlem i Fredericia Dame Roklub kan du deltage i:

Roning om morgenen, starter kl. 8.00 evt. aftale med andre så du er sikker på der kommer nogen. Du kan også deltage i ergometerroningen.

Roning om formiddagen, det starter kl. 9.00  eller senere som man aftaler.

Eftermiddagen roning, efter aftale.

Aftenroning starter kl. 17.30  tirsdag og onsdag.

De faste tider er der for at være siker på at der er nogen at ro med.

Som aktiv roer kan du selv arrangere ture med andre aktive roere, dog skal der være en langtursstyrmand med.

Har du lyst til at komme på vandet og ro, og se delfiner, marsvin og meget andet så kom ned i Fredericia Dame Roklub,

Motion 60+ (både for mænd og kvinder) Motion 60+ er indført i 2010, du kan ro mandag og torsdag fra kl. 09.00- kl. 12.00

Langtursroning

Al roning udenfor daglig Ro farvand er langtursroning. En langtur er ofte en tur over flere dage med overnatning i andre

klubber eller i telt. Du kan være med til at arranger sådanne ture.

Ergometertræning

Fredericia Dame Roklub råder i dag over 7 roergometre (romaskiner). I vinterhalvåret er det muligt at ro ergometerroning

på alle tider af døgnet, såfremt du har en nøgle, den kan købes ved bestyrelsen "se under profil".

Se under nyheder eller under program for spinding.

Vinteraktiviteter

Selv om roning er en "sommersport", er det ikke ensbetydende med at vi går i "hi" om vinteren. Vi mødes i klubben og roer ergometerroning og går og løber turer sammen, enkelte erfarne roere roer på vandet.

Derudover har vi vinterklargøring af bådene på programmet. Både og årer skal gøres klar til den næste sæson, vi inddeler os i hold og sliber og lakerer på skift. Vi har det faktisk meget hyggeligt.

Vi har også andre motionsmaskiner i klubben og hvis du ikke vil på vandet kan du bruge romaskinerne, og de øvrige maskiner.

Rengøring af klubben

For at holde kontingentet nede, udarbejdes en rengøringsliste, vi bliver opdelt i hold på 4-5 personer, så hvert hold gør rent ca. 2 gange om året, og er dermed med til at holde rent i klubben. Vi hjælpes ad, så er det faktisk ikke så  surt.

Årlig hovedrengøring

En gang årligt holder vi en store rengøringsdag, lige før vi starter sæsonen. Alle der kan, hjælper til, så vi kun bruger en lørdag formiddag eller en hverdag til det, samtidig lægges brofagene ud, så er vi klar til den nye sæson.

Efter rosæsonen tages det yderste brofag ned, så det ikke bliver ødelagt i vinterens løb.