slide1
slide7
slide8
slide9

Da vi ingen telefon har i klubben, skal du ringe til Formanden eller en af de øvrige medlemmer af bestyrelsen.(se profiler)

Hvis du gerne vil prøve at ro eller lære at ro, så kom ned i Fredericia Dame Roklub, hele vinteren roer vi inde i romaskiner,

til april roer vi igen i robåde på vandet og har introduktionskursus i maj måned.  For nye medlemmer er April md. gratis for roning i maskiner.

Der er speciel pris for nye roer. Se under adgangskrav.

Motion 60+ er åben mandag og torsdag fra kl. 9 - 12 og det koster kr. 125,00 pr. måned.

Aktive roere må benytte klubben hver dag hele året og betaler kl. 1.500,00 for 1 år, det skal betales i april måned

og løber til 31.03 året efter.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Der vil blive afholdt korttursstyrmandskursus  i løbet af efteråret og senere vil der blive langtursstyrmandskursus, korttursstyrmandskurset skal først erhverves.

Hold øje med opslag i klubben hvis du er interesseret.

5. udmeldingunder corona

Ny på grund af den tidliger ikke var fyldesgørende.

Covid 19 fra den 29.oktober 2020 Allerførst vil vi i bestyrelsen sige alle tak for et stort stykke arbejde for at holde smitten fra FDR og det er lykkedes.

På grund af de sidste restriktioner til medlemmerne om Covid 19 den 27.10., ikke var fyldestgørende prøver igen med en ny.

På grund af den sidste tids risiko for øget smittespredning skal der indskærpes, at de hidtidige regler om afstand, afvaskning og afspritning overholdes nøje, plus et par ekstra ting nemlig:

I køkkenet højest 1 person ad gangen. Husk at spritte hænder af, før opvaskemaskinen tømmes!

Alle borde og stole der er anvendt til kaffedrikningen o. lign. skal aftørres med sæbevand efter brug. Både inde og udenfor.

I træningsrum/omklædningsrum må der max være 10 personer ad gangen. Fordelt på 3 personer i romaskiner. Der skal minimum være 2 m mellem roerne. 1 person på Crossfit. 1 person på kondicykel. Resten i omklædningsafdelingen.

Der må gerne være flere der roer i romaskiner, men så skal det være i bådhallen eller udenfor. Stadig indenfor 10 personer på betonslisken.

Husk at tørre romaskinerne af med sprit. På displayet må der ikke sprøjtes med sprit kun tørres af med en klud.

Det lille baderum/omklædningsrum må man kun være 2 personer ad gangen.

Nye retningslinjer er, at der højest må opholde sig 10 personer ad gangen i hvert opholdslokale. Ud over det sædvanlige opholdslokale kan der evt. dækkes op i den første bådhal til 10 pers. og udenfor. (iflg. tlf. med Covid 19 Hotline talte med Heider)

Roning på vandet er efter gældende regler (tilgængelige i klubben), men med faste hold på max 10. Bådene skal fortsat gøres rene som tidligere.

Standerstrygning er aftalt til den 31. oktober kl. 10,30, det fastholdes, men uden ceremoni.